Quant a

Darrere de l’estrambòtic nom de Galifardeu Atòmic, creat en el 2014, s’hi amaga el peculiar músic Jordi Pérez, antic membre de la banda The Linn Youki Project.
A partir d’un so acústic i orgànic, vestit d’unes lletres amb aires poètics de metàfores sobre experiències, sentiments i idees, ha aconseguit crear la seva pròpia vessant estilística, el folk fosc de fusió poètica sonora galifardiana.
Jordi Pérez composa cançons i poemes sonors que combinen estructures i melodies de vegades frenètiques que reflecteixen el seu caràcter i manera de ser, una persona apassionada pel cosmos que en fa i n’ha fet de totes, o casi totes.
En el 2014 presenta juntament amb el trompetista Xavier Tort, “Mediterricola” (La Cúpula Music), un EP de 5 temes representatius de 5 moments, 5 cançons gestades durant una temporada plena d’instants vitals, construïdes des de dins del cor i interpretades en cos i ànima. L’EP obté una bona resposta per part dels mitjans i marca el tret de sortida d’aquesta banda emergent.
En el 2016 presenta “Sexe, xuxes i cançons” (Ventilador Music) juntament amb el trompetista Xavier Tort (Giulia y Los Tellarini) i els violinistes Jordi Marfà (Cheb Walosky) i Andrea Càrdenas (Sac de Gemecs) , un àlbum de 10 temes que representen la consolidació del projecte. Una aproximació més madura a la composició, amb un estil vestit d’essències mediterrànies. La combinació sonora de guitarra espanyola, trompeta i violí transporta a l’oient en el més enllà a través d’un viatge atemporal, lluny de qualsevol preocupació estilística, deixant tot el protagonisme a les cançons.
En el 2017 la seva música ha experimentat un gir cap a un folk més fosc i instrumentat, actualment es troba fent concerts en format solo on es mostra com a un cantautor atòmic i poc convencional, sempre buscant la complicitat i la interacció amb el públic. Fent ús de la seva versatilitat multi-instrumentista el febrer passat grava les noves cançons i poemes que formaràn part del seu proper disc encara no publicat i que ha estat produït a Aviram Estudi per l’Albert Palomar (Plouen Catximbes) on també hi ha col·laborat en els arranjaments i com a instrumentista.