Discografia

DEFPORTADA
PERPÈTUA MOGUDA (2017, Ventilador Music):
La vida és una moguda que sembla perpètua però tot té un final i realment no sabem què vindrà després. Dedicar-se en cos i ànima a la música també és una moguda i aquesta sí que esdevé perpètua, una “perpètua moguda” que mai s’acaba, doncs l’energia creativa de Jordi Pérez emana d’un esperit superior incontrolable que es troba molt còmode enganxat en la teranyina musical atòmica del galifardeu.
Amb “Perpètua Moguda” Jordi Pérez va un pas més enllà en la seva missió d’intentar treure el bo i millor de la humanitat i de la matèria mitjançant la seva bipolaritat galifardiana i atòmica, projectant el seu missatge per mirar de compartir-lo amb tothom.
Aquest disc representa una evolució cap al folk fosc de fusió poètica galifardiana. A través de cançons i poemes que volen ajudar a la resta dels mortals a superar la crisi existencial que promou l’entorn de la perillosa vessant negativa i contradictòria que intenta regir els nostres moviments i les nostres vides quan ens sentim baixos de defensa espiritual, els valors tradicionals ja no serveixen i busquem en el més enllà la resposta inassolible.
“Perpètua Moguda” vol donar una mica de llum a les nostres pors, unes pors que no ens deixen evolucionar i ens treuen les armes útils per intentar canviar el món.
Fitxa tècnica:
Jordi Pérez (veus, guitarra, baix, bateria, FX)
Albert Palomar (cors, guitarra, psicodèlia)

sexe,xuxes i cançons-galifardeu atòmic
SEXE XUXES I CANÇONS (2016, Ventilador Music):
Mostra la unió de tres elements que defineixen l’obra completa: el sexe, la vessant procreativa de donar vida, les xuxes, símbol de l’infantesa i l’ésser humà en estat pur, i les cançons, el vehicle utilitzat per expressar la inspiració. Un àlbum de 10 temes que representen la consolidació de la banda. Una aproximació més madura a la composició, amb un estil clarament definit, el pop-folk galifardià vestit d’essències mediterrànies. La combinació sonora de guitarra espanyola, trompeta i violí transporta a l’oient en el més enllà a través d’un viatge atemporal, lluny de qualsevol preocupació estilística, deixant tot el protagonisme a les cançons. La fàcil identificació amb el missatge que conté cada cançó fa que l’oient s’hi senti representat ràpidament i pugui interactuar amb la música. Cadascuna de les cançons del disc transmeten aires poètics, metàfores que descriuen experiències, i móns imaginaris que fugen de la rutina i la realitat establerta. Com el personatge fictici i estrafolari creat a la cançó “Galifardeu Atòmic”, que ens ensenya la possibilitat de tenir una personalitat estrambòtica i desequilibrada tot desitjant trobar un equilibri enmig del caos còsmic. Però també d’injustícies, critiques i reivindicacions com a “No hi ha pau” o “Indis & Cowboys”, i l’altre cara de la moneda, amb “Victimistes”, una crítica oberta a la gent que espera que les coses canviïn per si soles i es queixa tot el dia.
Fitxa tècnica:
Jordi Pérez (veu, guitarra espanyola, percussió, baix, teclats, harmònica)
Xavi Tort (trompeta, cors)
Jordi Marfà (violí)
Enregistrat a Espai Musical La Bàscula per Josema Rubio
Mesclat per Jordi Pérez
Masteritzat per Jordi Pérez i Marco Morgione
Fotografia per Germán Sánchez
Disseny gràfic per Germán Sánchez
Lletres i música per Jordi Pérez

mediterricola-galifardeu atòmic
MEDITERRICOLA (2014, La Cúpula Music):
Són cinc moments, cinc cançons gestades durant una llarga temporada plena d’instants vitals, construïdes des de dins del cor i interpretades en cos i ànima. Cançons on es combinen textos que ens porten imatges de pobles costers, de sol a la vora del mar, vestides amb melodies plenes de sentiment que desprenen olor de “peix fresc i vi blanc”.
Fitxa tècnica:
Jordi Pérez (guitarra espanyola, veus, percussió, cors, lletres)
Robert González (baix, percussió)
Xavier Tort (trompeta)
Eugènia Tort (violí)
Héctor Floría (saxo)
Josema Rubio- Tengo Un Pasajero (gravació i producció)
Lletres i música per Jordi Pérez